Wassili Diagos nieuwe partner ANDERSconsult

We zijn trots om u te kunnen melden dat Wassili Diagos zich per 1 februari 2018 als partner heeft aangesloten bij ANDERSconsult. Wassili Diagos RA RV heeft 30 jaar ervaring in uiteenlopende finance functies en was CFO van het Rabo Communication Infrastructure Fund. Het grootste institutionele communicatie infrastructuur fonds in Nederland.

Wassili laat zich omschrijven als een zeer ervaren en creatieve interim-finance en M&A professional. Hij heeft gedurende zijn carrière uiteenlopende rollen bekleed in accountancy, corporate finance, private equity en investment management. In technologie georiënteerde, projectgerichte organisaties voelt hij zich als een vis in het water. Sectoren waar hij veel ervaring mee heeft zijn: duurzame energie, telecom infrastructuur en agrofood. Hij heeft het juiste gevoel om middelgrote familiebedrijven in transities te begeleiden.

Wassili is betrokken geweest bij meer dan 200 fusie- en overnametrajecten. Hij heeft onder andere succesvol investment control processen geïmplementeerd, risk management systemen opgezet, performance measurement systemen en financial planning en control systemen ontwikkeld en geïmplementeerd en een groot aantal waardebepalingen voor uiteenlopende doeleinden uitgevoerd. Daarnaast is hij zeer ervaren met het aantrekken en structureren van funding in verschillende ondernemingsfasen en voor investeringsprojecten. Wassili is afgestudeerd als registeraccountant aan de universiteit van Amsterdam en als registervaluator (waarderingsdeskundige) aan de Rotterdam school of management.

Wassili ziet er naar uit met u in contact te komen. Belt u Wassili anders even. U kunt hem bereiken op 06-55708824. Per email is hij te bereiken op wassili.diagos@andersconsult.nl.

Bel even of neem anders contact op