Positief persoonlijk contact, vaktechnische kwaliteit en respect voor de maatschappij.

Anders Interim management

Interim opdrachten worden binnen ANDERSconsult altijd door één van de partners persoonlijk vervult. Met onze jarenlange expertise zijn wij goed in staat om vrijwel elke opdracht op het gebied van financiën, fiscaliteit, ICT en compliance inzake wet- en regelgeving zelf uit te voeren. Daarnaast beschikken wij ook t.b.v. uitzonderlijke of specifieke opdrachten over een uitgebreid netwerk waarbinnen een expert voor u geleverd kan worden. Uiteraard zullen wij altijd naast u en de expert blijven staan en gezamenlijk zorgen dat de gewenste doelstellingen worden gerealiseerd.

Met onze andere aanpak is het mogelijk dat we u op verschillende manieren als Interim consult ondersteunen.

  1. U doet het voornamelijk zelf: U bent op zoek naar bepaalde expertise en zoekt tijdelijk een “running mate” die u met raad en daad kan bijstaan op het moment dat u of uw organisatie dat nodig heeft.
  2. We doen het samen met u: U heeft tijdelijke ondersteuning nodig voor het uitvoeren van ICT, financiële, fiscale of compliance vraagstukken. We maken samen met u een plan van aanpak en verdelen de taken. Wij faciliteren en helpen u om de doelstellingen te realiseren.
  3. Wij regelen het voor en ontzorgen u geheel: U heeft tijdelijke ondersteuning nodig voor het uitvoeren van ICT, financiële, fiscale of compliance werkzaamheden. Wij worden een onderdeel van uw team/organisatie en werken samen met de afdeling om de gestelde doelen te realiseren.
ZO WORDT ONDERNEMEN ANDERS

Bel even of neem anders contact op