Positief persoonlijk contact, vaktechnische kwaliteit en respect voor de maatschappij.

Administratie

ANDERSconsult voert uw administratie online. Hierdoor heeft u 24/7 toegang tot uw financiële gegevens, zoals openstaande debiteuren, crediteuren, bankstanden, efficiënt, altijd toegankelijk en op één plaats.  Wij voeren uw administratie in “Twinfield”. Twinfield is een geïntegreerde oplossing van Wolters Kluwer en boekt op een slimme wijze periodiek de inkoop– en verkoopfacturen. Hierdoor gaat 80% van u administratie vanzelf en de andere 20% richten wij effectief en efficiënt voor u in.

Zo kan er een koppeling worden gemaakt met uw bankrekening(en) waardoor betalingen en ontvangsten direct in de administratie worden verwerkt en met behulp van scanning en eenvoudige import- en exportfuncties zijn wij in staat uw administratie te integreren met andere systemen, hoeven wij gegevens maar één keer vast te leggen en maken we eenvoudig management rapportages.

Wij vertellen u graag hoe u tijd en kosten kunt besparen op administratieve processen binnen uw organisatie. Hierdoor kunnen u en uw medewerkers zicht richten op zaken die voor de organisatie belangrijk zijn.

ZO WORDT ONDERNEMEN ANDERS

Bel even of neem anders contact op